SPECIALISATIE CITROËN - MAAR WIJ HERSTELLEN ALLE MERKEN
Maak een afspraak

Airco Service voor de auto

Warm of koud, je air conditioning systeem in de auto gebruik je om de temperatuur te regelen voor je passagiers of om de ramen te ontwasemen.

Een airco gebruikt een koelvloeistof om warmte op te vangen en om te zetten in een gas. Hierdoor dwingt het systeem dat koelmiddel om een proces van verdamping en condensatie door te gaan om zo uw voertuig voortdurend af te koelen.

Een Airco bestaat uit drie onderdelen: de compressor, de condensor en de verdamper. Alledrie moeten ze in harmonie samenwerken om het systeem vlot te laten werken.

Het meest voorkomende probleem is dat het koelmiddel opgeraakt. Maar problemen met de compressor of condensor zorgen echter voor trager ontwasemende ramen, tragere afkoeling, ongebruikelijke geluiden en onaangename geurtjes.

Als je gebruik maakt van onze Airco Service, zullen onze opgeleide werknemers niet enkel controleren wat er mis is, maar zullen ze ook een ontsmettende behandeling uitvoeren om alle nare geurtjes en bacteriën te verwijderen die zich in het systeem durven opbouwen.

Bij voorkeur maak je één maal per jaar gebruik van onze Airco Service.

Als je hinder ondervind van je airco, maak dan vandaag een afspraak bij Heda Motors in Weelde.