SPECIALISATIE CITROËN - MAAR WIJ HERSTELLEN ALLE MERKEN
Maak een afspraak

Herstellingen / Werkplaats

Onderhoud & Herstellingen

Je auto heeft elke verkeerde afslag en verkeersopstopping samen met je meegemaakt. Geef hem dat beetje liefde dat hij verdient de gespecialiseerde onderhoud en herstellingen van Heda Motors in Weelde.

Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat uw auto in optimale conditie blijft met onderhoud en controles. Niemand begrijpt de persoonlijke vereisten van elk model zoals wij, breng je auto binnen en ervaar het verschil.

Auto Herstellingen

De modernste apparatuur siert onze werkplaats zodat onze ervaren vakmannen kunnen instaan voor de herstelling van alle auto's. Mechanische reparaties of carrosserie herstellingen zijn voor ons geen enkel probleem.


Depannage Service

Wanneer je problemen hebt met de auto en deze niet tot bij onze garage krijgt, dan bieden wij een depannage service aan. Wij maken het je graag gemakkelijk door hem op te halen voor herstellingen.


Glasbreuk of Steenslag

Schade aan de autoruit gebeurt bij iedereen en kan soms frustrerend zijn. Heeft uw wagen een sterretje in zijn ruit? Dat kan snel verholpen zijn.


Vervangwagens

Wij staan niet enkel in voor het onderhouden en herstellen van uw auto, maar ondersteunen u ook met vervangwagens.


Autobanden

Het is meer dan normaal dat autobanden verslijten met verloop van tijd. Als bestuurder bent je verantwoordelijk voor de toestand van uw banden. Laat ze regelmatig controleren en vervang ze wanneer dat nodig is.


Uitlijningen

Verminder je bandenslijtage en verleng het leven van je auto met onze professionele wieluitlijning.


Airco Service voor de auto

Air Conditioning is een essentiëel onderdeel van het comfort in jouw wagen. Regelmatig onderhoud en reiniging van uw airco zorgt ervoor dat het systeem fris en proper blijft.


Auto klaar maken voor technische keuring

Om jouw veiligheid en die van andere op de weg te garanderen, moet uw auto correct werken. Laat uw auto klaarmaken voor de technische keuring en slaag vanaf de eerste keer.


Depannage Service

Wanneer je problemen hebt met de auto en deze niet tot bij onze garage krijgt, dan bieden wij een depannage service aan. Wij maken het je graag gemakkelijk door hem op te halen voor herstellingen.